Motorhome rondreis Self Drive

Florida Fun 4 Kids

Florida Fun 4 Kids. 15 dagen/14 nachten. Begin: Orlando - Einde: Miami.

 • dag 01: Aankomst Florida (Orlando)
 • dag 02: Kennedy Space Center - Daytona - Orlando
 • dag 03: Orlando - Universal Studios
 • dag 04: Orlando - Sea World
 • dag 05: Orlando - Disneyworld's Magic Kingdom
 • dag 06: Orlando - Disneyworld's Epcot Center
 • dag 07: Orlando - St. Petersburg/Clearwater Beach
 • dag 08: St. Petersburg/Clearwater Beach
 • dag 09: St. Petersburg/Clearwater Beach - Fort Myers/Naples
 • dag 10: Fort Myers/Naples
 • dag 11: Fort Myers/Naples - Key Largo/Islamorada
 • dag 12: Key Largo/Islamorada - Key West
 • dag 13: Key West - Miami Beach/ Fort Lauderdale
 • dag 14: Miami Beach/ Fort Lauderdale
 • dag 15: Vertrek uit Miami
dag 1

Aankomst Florida (Orlando)

1 dag

Na aankomst op de luchthaven van Orlando, haalt u de wagen op in het verhuurkantoor van ALAMO en daarna rijdt u naar het gereserveerde hotel. Vrije tijd en logies.

dag 2

Kennedy Space Center - Daytona - Orlando

1 dag

355 km

Vandaag verlaat U Orlando en rijdt u naar de Atlantische kust voor een uitgebreid bezoek aan het beroemde NASA Space Center. Wie uit Miami komt, volgt de Atlantische Oceaan tot Cape Kennedy en reist daarna verder tot Orlando. Vanuit deze NASA basis vertrok o.a Apollo 11 om de eerste mens op de maan te zetten en van hieruit werden de Space shuttles gelanceerd. Tijdens een georganiseerde busrit komt u voorbij de lanceerplatforms en het beroemde Vehicle Assembly Building. Bij het Visitor Center kan u een aantal stukken van de eerste Saturnus rakketen bewonderen alsook even plaats nemen in één van de gebruikte Space Shuttles. Bij de ingang mag een bezoek aan de Astronaut Hall of Fame zeker niet ontbreken. EN... indien er u vandaag nog wat tijd rest, dan kan u ook een extra bezoek aan Daytona Beach (Museum of Speed) inplannen. Terug naar Orlando voor logies.

dag 3

Orlando - Universal Studios

1 dag

Vandaag stellen wij een bezoek aan de beroemde UNIVERSAL STUDIOS en/of ISLAND of ADVENTURE voor. Een absolute "must". Tientallen adembenemende attracties en shows: Revenge of the Mummy, Earthquake, Back to the Future, Jurassic Park, Twister, E.T., Shrek 4-D, Men in Black, stuntshows en veel meer. Voor wie houdt van wat extra actie dan is Island of Adventure 'the place to be'. Hier vindt u ook het magische park van Harry Potter en een goed anderhalf jaar geleden opende Universal VOLCANO BAY, een schilderachtig paradijs bestaande uit 4 themagebieden, elk geinspireerd op de diverse Polynesische Eilanden en culturen. Het middelpunt van het park wordt gevormd door 'Krakatau' een vulkaan die overdag watervallen spuwt en die 's nachts veranderen in lavastromen. Het is de perfecte plaats voor een relaxe afsluiter van een goed gevulde dag.

dag 4

Orlando - Sea World

1 dag

Voor vandaag wacht er u een andere leuk attractiepark, nl. SEAWORLD. Een schitterend park dat u laat kennis maken met het onderwater leven: prachtige shows van orka’s, dolfijnen, zeehonden,... Hou uw hart vast tijdens 'Wild Arctic' en bij het naar beneden schuiven op het water bij 'Journey to Atlantis'. Voor wie geen schrik heeft van achtbanen dan zijn de MANTA, MAKO en KRAKEN zeker uw ding. De twee laatste zijn razendsnelle achtbanen en bij de MANTA hangt u in een harnas onder de rails en zweeft door de lucht en boven het water. Voor wie het wat rustiger wenst, dan is er ANTARTICA, de wereld van de pinguins met een indoor ride en info over het leven van deze prachtige dieren.

 

dag 5

Orlando - Disneyworld's Magic Kingdom

1 dag

Vandaag keert u even terug naar uw kinderjaren : bezoek aan Disney's eerste pretpark, nl. MAGIC KINGDOM. Welkon in het land waar olifanten kunnen vliegen, waar theekopjes dansen en waar sprookjesprincessen (Sneeuwwitje) echt bestaan. Neem deel aan de MOVE IT - SHAKE IT, CELEBRATE IT, straat parade waar Disney figuren door Main Street paraderen. Rij met de Doom buggy door 'Haunted Mansion' en zeil met Captain Jack Sparrow op het schip van de Pirates of the Caribbean. Raak je frustraties kwijt in Space Mountain en duik naar beneden in Splash Mountain. Dit wordt beslist een onvergetelijke dag.

dag 6

Orlando - Disneyworld's Epcot Center

1 dag

Vandaag gaan we opnieuw naar DISNEY maar nu voor een bezoek aan EPCOT Center. Dit indrukwekkende park bestaat uit 2 delen, enerzijds WORLD SHOWCASE en anderzijds FUTURE WORLD. Reis naar een land vol verbeelding en de wereld rond in de diverse paviljoenen van o.a. Mexico, Japan, Canada, Italië, Noorwegen.... Groet Nemo en zijn vriendjes tijdens een onderzee's avontuur geinspireerd op de film 'Finding Nemo', maak een praatje met een heel bekende zeeschilpad, maak een testrit in Disney's langste en snelste attractie: Test Track en blijf vandaag nog ietsje langer in het park en sluit deze mooie dag af met de spetterende "Illuminations" Show.

dag 7

Orlando - St. Petersburg/Clearwater Beach

1 dag

180 km

Op weg naar de krijtwitte stranden van St. Petersburg Beach of Clearwater Beach kan u het prachtige park van Cypress Gardens en/of Legoland bezoeken. Beide parken bevinden zich te Winter Haven, ten zuiden van Orlando in een mooi natuurgebied en in Legoland kunnen de kinderen hun hartje ophalen in een origineel waterpark. Eens aangekomen in Tampa dient u beslist een halte te voorzien aan het Afrikaanse themapark BUSCH GARDENS. Meer dan 2000 exotische dieren, live shows, adembenemende rollercoasters en veel meer. In de Mirage Canteen wordt u teruggebracht naar het Amerika van de jaren 40 met muziek en dans....  Na de drukte van Orlando vindt u vanavond rust en ontspanning aan het strand.

dag 8

St. Petersburg/Clearwater Beach

1 dag

In St. Petersburg vindt u weinig of geen wolkenkrabbers, maar voornamelijk lage bebouwing. Dit draagt bij aan de ontspannen uitstraling van de stad. Naast lekker genieten van de zon aan het strand of in één of ander het park, kan u er ook wat cultuur opsnuiven. Zo heeft de stad verschillende musea. De bekendste daarvan is het Dalí Museum, met de grootste collectie Dalí kunstwerken ter wereld. De stad staat ook bekend om zijn lange pier met heel wat shopping faciliteiten. Deze prachtige kustregio van St. Petersburg en Clearwater heeft meer dan 50 kilometer aan witte stranden. Dit zijn zowel toeristische stranden als natuurgebieden met brede duinen. In het noorden vind je bijvoorbeeld Honeymoon Island en ten zuiden daarvan liggen de toeristische stranden als Sand Key en Indian Rocks Beach. Helemaal in het zuiden bevindt zich het beschermde natuurgebied van Fort De Soto Park. Dus: genieten maar!

dag 9

St. Petersburg/Clearwater Beach - Fort Myers/Naples

1 dag

260 km

Er is een overvloed aan attracties op weg naar het zuiden: in Sarasota is er het beroemde J. Ringling Museum met het indrukwekkende huis 'Ca'D'Zan (in Venetiaanse stijl gebouwd paleis), The Mary Selby Botanical Gardens en in Ft. Myers mag een bezoek aan het historische Thomas Edison Home zeker niet ontbreken. Logies ofwel in de familiebadplaats Fort Myers of in het drukke en "rijkere" Naples.

dag 10

Fort Myers/Naples

1 dag

Heerlijk ontspannen aan zee of rond het zwembad, genieten van een boottocht, schelpen zoeken op de stranden van Sanibel en Captiva, een trip door de Everglades Wonder Gardens, enz.

dag 11

Fort Myers/Naples - Key Largo/Islamorada

1 dag

300 km

Tijdens uw tocht door het Big Cypress National Reserve, hou even halt voor een airboat-ride en bezoek het Miccosukkee Indian Village. Iets ten westen van Homestead vindt u de toegang tot het uitgestrekte park van de Everglades. Na dit bezoek rijdt u verder zuidwaarts tot Key Largo. Ga snorkelen of maak een trip met een glassbottom boat in het domein van John Pennekamp Coral Reef.

dag 12

Key Largo/Islamorada - Key West

1 dag

200 km

Volg de Overseas Highway zuidwaarts tot Key West. Bij Islamorada vindt u het prachtige park Theatre of the Seas dat zeker een bezoekje waard is en rij dan verder tot u de typische "Caraïbische sfeer" van Key West opsnuift. Geniet van deze charmante stad tijdens een rit met de Old Town Trolley of aan boord van de Conch Tour Train. Bezoek het huis van Hemingway en de pittoreske "Duval Street".

dag 13

Key West - Miami Beach/ Fort Lauderdale

1 dag

280 km

Terug via de Overseas Highway richting Miami. Ten zuiden van de stad kan u extra stops voorzien o.a. aan Coral Castle, het mooie Vizcaya Castle, Parrot Jungle, of voorzie een 'shopping' stop aan BAYSIDE, gelegen vlakbij de cruise-terminal.

dag 14

Miami Beach/ Fort Lauderdale

1 dag

Heerlijk ontspannen bij het zwembad, tijd om te winkelen of voor een frisse duik in zee. Indien u van Orlando vertrekt, rijdt u in de namiddag tot daar en logeert u deze laatste nacht in de omgeving van de luchthaven.

dag 15

Vertrek uit Miami

1 dag

Einde van deze fantastische trip. Afgeven van de wagen op de luchthaven voor uw vertrek of individuele verlenging mogelijk mits supplement.

FLORIDA SUNSHINE FW BUDGET 897 (0USBU006)
is beschikbaar vanaf 1127 EUR

Prijzen zijn geldig voor alle vertrekken in de datum-range. Vertrek is elke dag mogelijk.

Kamers 01.05.21 - 15.12.21 01.02.22 - 30.04.22 01.05.22 - 15.12.22
2X TWEEPEROONSKAMER + 1 WAGEN (K2X2D) 1018 1435 1099
TWEEPERSOONSKAMER 1 BED (K21) 1127 1553 1217
VIERPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K42) 655 869 708
DRIEPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K32) 808 1085 873
EENPERSOONSKAMER (K11) 2225 3101 2403
Kinderen in kamer van ouders 2 - 11 (DACHD12) Free Free Free
Kinderen in kamer van ouders 12 - 17 (DACHD18) 89 96 96
Alamo Suppl. Gold - per wagen (DALGOLD) 133 143 143

FLORIDA SUNSHINE FW TOURIST 897 (0USST006)
is beschikbaar vanaf 1328 EUR

Prijzen zijn geldig voor alle vertrekken in de datum-range. Vertrek is elke dag mogelijk.

Kamers 01.06.21 - 30.09.21 01.10.21 - 15.12.21 01.02.22 - 31.03.22 01.04.22 - 12.04.22 13.04.22 - 30.04.22 01.05.22 - 31.05.22 01.06.22 - 30.09.22 01.10.22 - 15.12.22
2X TWEEPEROONSKAMER + 1 WAGEN (K2X2D) 1237 1218 1817 1863 1745 1316 1336 1316
TWEEPERSOONSKAMER 1 BED (K21) 1348 1328 1937 1983 1865 1434 1455 1434
VIERPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K42) 783 772 1081 1109 1047 834 846 834
DRIEPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K32) 967 955 1367 1397 1317 1031 1044 1031
EENPERSOONSKAMER (K11) 2623 2590 3801 3894 3659 2797 2833 2797
Kinderen in kamer van ouders 2 - 11 (DACHD12) Free Free Free Free Free Free Free Free
Alamo Suppl. Gold - per wagen (DALGOLD) 133 133 143 143 143 143 143 143
Kinderen in kamer van ouders 12 - 17 (DACHD18) 120 121 128 124 124 131 130 131

FLORIDA SUNSHINE FW SUPERIOR 897 (0USSU006)
is beschikbaar vanaf 1794 EUR

Prijzen zijn geldig voor alle vertrekken in de datum-range. Vertrek is elke dag mogelijk.

Kamers 01.06.21 - 15.12.21 01.02.22 - 31.03.22 01.04.22 - 10.04.22 11.04.22 - 30.04.22 01.05.22 - 31.05.22 01.06.22 - 15.12.22
2X TWEEPEROONSKAMER + 1 WAGEN (K2X2D) 1683 2430 2411 2349 1922 1817
TWEEPERSOONSKAMER 1 BED (K21) 1794 2549 2585 2468 2040 1937
VIERPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K42) 1027 1415 1435 1374 1160 1110
DRIEPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K32) 1276 1789 1817 1738 1452 1379
EENPERSOONSKAMER (K11) 3580 5089 5162 4927 4073 3867
Kinderen in kamer van ouders 2 - 11 (DACHD12) 28 30 30 30 30 30
Alamo Suppl. Gold - per wagen (DALGOLD) 133 143 143 143 143 143
Kinderen in kamer van ouders 12 - 17 (DACHD18) 313 327 323 N/A 338 338

Inbegrepen

 • Alle hotelovernachtingen (enkel logies+lokale sales taks) volgens de gekozen hotelcategorie en reisroute.
 • Huur van de wagen met GPS, aangepast aan het aantal reizigers, 1 chauffeur; (mits supplement kunnen extra chauffeurs en/of underage chauffeurs toegevoegd worden),
  •     Single: Economy - uitgezonderd voor de selfdrives die niet in dezelfde plaats starten en eindigen, dan wordt een Compact wagen voorzien
  •     Double/Twin: Compact
  •     Triple: Intermediate
  •     Quadruple en 2x tweepersoonskamer: Fullsize.
 • Ook andere wagen categoriën kunnen voorzien worden, mits prijsaanpassing.
 • Enkel voor deze gepubliceerde selfdrives: roadbook volgens de welbepaalde, gepubliceerde reisroute. (Enkel beschikbaar in het Nederlands)
 • Lokale wegenkaart of bij selfdrives over meerdere staten een Roadatlas
 • Reisdocumentatie (folders, brochures, enz. voor zover de lokale toeristische diensten deze nog op voorhand aan ons bezorgen, zoniet overzicht met links waar deze folders en/of brochures electronisch kunnen gedownload worden).

Niet inbegrepen

Alle niet vermelde diensten zoals:

 • Internationaal reispas en eventuele kosten voor Esta (USA) of Eta (Canada).   
 • Eventuele kosten voor (nieuw) Belgisch-Europees rijbewijs indien huidig rijbewijs geen engelse vermelding ‘Drivers Licence’ voorziet (oude modellen)
 • Vliegtuigtickets, luchthaventaksen, fueltoeslagen, security fees, enz.
 • Maaltijden in de hotels, tenzij anders vermeld bij bevestiging.
 • Resort fees, Urban fees, Facility fees, enz. die door sommige hotels aangerekend worden en ter plaatse dienen betaald te worden.
 • Annulatieverzekering, Bijstandsverzekering, Bagageverzekering, enz.
 • Waarborgen voor huurwagens, motorhomes, moto's, hotels, etc.
 • Brandstof voor wagens, motorhomes, moto's en parkingkosten.
 • Kosten voor tollroads en toll bridges
 • Toegang tot de nationale parken / tot attracties, extra excursies, enz.
 • Alle persoonlijke uitgaven (Food & Drinks), soevenirs, enz.