Begeleide rondreis met autocar

Colors of New England - Engels & Nederlandstalige begeleiding

Colors of New England - Engelstalig/Nederlandstalige begeleide rondreis. 10 dagen/9 nachten. Begin: Boston - Einde: Boston.

2022 DEPARTURE DATES  ENGLISH/DUTCH
JANUARY No departures
FEBRUARY
MARCH
APRIL
MAY
JUNE
JULY
AUGUST
SEPTEMBER   9 16 23 30
OCTOBER     14    
NOVEMBER No departures
DECEMBER
  • dag 01: Boston - aankomst - vrije transfer -hotel - vrij
  • dag 02: Boston (MA) - Salem (MA) - Kennebunkport - Portland (ME)
  • dag 03: Portland (ME) - Bar Harbor (ME)
  • dag 04: Bar Harbor (ME) - Flume Gorge State Park - Bretton Woods (NH)
  • dag 05: Bretton Woods - White Mountains (NH)
  • dag 06: White Mountains (NH) - Newport ((RI)
  • dag 07: Newport (RI) - Cape Cod (MA)
  • dag 08: Cape Cod (MA) - Hyannis - Martha's Vineyard - Cape Cod
  • dag 09: Cape Cod (MA) - Plymouth (MA) - Boston (MA)
  • dag 10: Boston - Transfert naar luchthaven - Vertrek (of individuele verlenging)
x
dag 1

Boston - aankomst - vrije transfer -hotel - vrij

1 dag

30 km

Welkom in Boston, de Cradle of American Liberty. Bij aankomst op Logan International Airport,
zelfstandig transfer(niet inbegrepen) naar uw hotel, waar u uw gids zult ontmoeten.

dag 2

Boston (MA) - Salem (MA) - Kennebunkport - Portland (ME)

1 dag

210 km

Langs de route ten noorden van Boston ligt bijna vier eeuwen geschiedenis en enkele van de mooiste stranden en zeegezichten van de Oostkust. Uw eerste stop vandaag is Salem, de plaats van de beruchte 17e eeuwse heksenprocessen en de geboorteplaats van de Amerikaanse romanschrijver Nathaniel Hawthorne. Als u verder gaat langs de kust stopt u om te kijken naar de Kaap Neddick "Nubble" Lighthouse, de meest gefotografeerde vuurtoren van Amerika. Als u door Portsmouth rijdt, de oudste gemeenschap in New Hampshire die bekend staat om haar bloeiende vissersgemeenschap en historische gebouwen, is uw volgende stop Kennebunkport. Kennebunkport is de thuisbasis van de vorstelijke zomerdomeinen van prominente politici, waaronder de 41ste Amerikaanse president, George Herbert Walker Bush. Vanuit Kennebunkport gaat het naar Portland, de grootste stad van Maine. Deze avond, kom met ons mee voor een traditioneel kreeftendiner (optioneel)

dag 3

Portland (ME) - Bar Harbor (ME)

1 dag

260 km

De rit naar het noordoosten op Route 1 van Portland naar Bar Harbor is niets minder dan aangenaam. Uit het raam ziet u de grillige kustlijn van de staat en de rotsachtige stranden omzoomd door ritmische golven van de Atlantische Oceaan. U komt door schilderachtige dorpjes waar de lokale vissers hun terrein met kleurrijke boeien markeren voordat u in het kleine stadje Bar Harbor aankomt. Bar Harbor staat bekend om zijn verbluffende schoonheid aan de kust en heeft een wereldberoemde sfeer die de kustgemeenschap, het karakter van Downeast en de beroemde Maine Lobster combineert. Deze avond brengt een klassieke New England Clam Bake de kust rechtstreeks naar uw tafel (optioneel).

dag 4

Bar Harbor (ME) - Flume Gorge State Park - Bretton Woods (NH)

1 dag

380 km

Reis landinwaarts en zet koers naar de White Mountains, het 'dak van New England'. Deze reis voert u door de ongerepte en schilderachtige bossen langs de Kancamagus Highway naar Franconia Notch, een acht mijl lange pas tussen twee bergketens, die beide bekend staan om hun vermaarde loofrijke bossen en natuurlijke landschappen. Wees voorbereid op een wonderbaarlijk uitzicht dat het natuurwonder in dit State Park is : de Flume Gorge is een natuurlijke kloof die zich bijna 300 meter horizontaal uitstrekt aan de voet van Mount Liberty. Vanavond verblijft u in de charmante lodge van Bretton Woods, die deel uitmaakt van het legendarische Omni Mount Washington Resort.

dag 5

Bretton Woods - White Mountains (NH)

1 dag

200 km

De White Mountains van New Hampshire zijn een heerlijke plek om te ontsnappen, te verkennen en onvergetelijke herinneringen te creëren. Bewonder torenhoge bergtoppen, adembenemende landschappen die nergens in het noordoosten geëvenaard worden, spectaculaire watervallen en tax-free shopping. Geniet van een bezoek aan een plaatselijke Maple Farm en zie hoe de beroemde 100% zuivere Maple Syrup wordt gemaakt. Traditie wordt gecombineerd met de nieuwste technologische ontwikkelingen om de fijnste ahornsiroop te produceren van de gezondste bomen.

dag 6

White Mountains (NH) - Newport ((RI)

1 dag

470 km

Als je New Hampshire verlaat, kom je in de kleinste staat van de Unie, Rhode Island. Newport is de thuisbasis van een spectaculair kustlandschap en een ontzagwekkende architectuur en wordt door velen beschouwd als een glanzend juweel in de kustkroon van New England. En nergens is de natuurlijke schoonheid van Newport meer te zien dan op de Cliff Walk. Hier, tussen de beukende branding van de Atlantische Oceaan en uitgestrekte gazons, staan de beroemde Gilded Age herenhuizen die ooit de zomerspeelplaatsen waren voor socialistische families zoals de Astor's en Vanderbilt's. Bezoek een van deze weelderige herenhuizen voor een kijkje in de luxueuze en zorgeloze levensstijl van de bevoorrechten uit een vervlogen tijdperk.

dag 7

Newport (RI) - Cape Cod (MA)

1 dag

150 km

Na de rijkdom van Newport gaat u verder naar de ongerepte natuurlijke schoonheid van Cape Cod waar pittoreske stranden met hoge zandduinen, eindeloze zee, vuurtorens die langs de kust oprijzen en prachtige zonsondergangen op u wachten.

dag 8

Cape Cod (MA) - Hyannis - Martha's Vineyard - Cape Cod

1 dag

100 km

Een korte 45 minuten durende veerboottocht vanaf Cape Cod, Martha's Vineyard is het juweel van New England. Verspreid over 100 vierkante mijl zijn zes steden, elk met zijn eigen trotse geschiedenis en unieke karakter, historische zeekapiteins huizen, charmante peperkoekhuisjes, een schilderachtig vissersdorpje, vijf majestueuze vuurtorens en de oudste werkende draaimolen van de natie. Tijdens het verkennen van mijlen aan ongerepte stranden, dramatische kleikliffen, landelijke landschappen en pittoreske waterwegen vindt u Martha's Vineyard meer dan alleen maar kreeften en mosselen.

dag 9

Cape Cod (MA) - Plymouth (MA) - Boston (MA)

1 dag

190 km

Vandaag begint met een bezoek aan Plymouth, de stad waar Engelse kolonisten voor het eerst een huis in New England maakten. Zie Plymouth Rock, waar volgens de traditie de passagiers van de Mayflower voor het eerst voet aan wal zetten in de "Nieuwe Wereld", uitzicht op de haven van Plymouth en de Mayflower II, een replica van de originele Mayflower (toegang aan boord niet inbegrepen). Als u terugkeert naar Boston, zult u de stappen van het Freedom Trail terugvinden, die een wandeling kunnen omvatten naast Boston Common, de King's Chapel, de Boston Massacre site, en tal van pubs en tavernes waar Amerika's Founding Fathers op de vrijheid proosten. Geniet van de lunch in een van de vele restaurants in Boston waar u misschien een dampende warme kop New England Clam Chowder wilt proberen (optioneel). Verken daarna Quincy Market, de eerste marktplaats in Boston uit de jaren 1800, waar nu boetieks, cafés en winkels gevestigd zijn.

dag 10

Boston - Transfert naar luchthaven - Vertrek (of individuele verlenging)

1 dag

30 km

Zelfstandige transfer (niet inbegrepen) naar Logan International Airport voor uw vertrekvlucht of individuele verlenging van uw vakantie.

COLORS OF NEW ENGLAND 4574 (EUS00022)
is beschikbaar vanaf 1338 EUR

Kamers 10.09.21 - 15.10.21 01.09.22 - 31.10.22
TWEEPERSOONSKAMER 1 BED (K21) 1350 1338
VIERPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K42) 1085 1074
DRIEPERSOONSKAMER 2 BEDDEN (K32) 1170 1160
EENPERSOONSKAMER (K11) 2010 1992
Kinderen in kamer van ouders 2 - 12 (DACHD12) 538 533

Inbegrepen

- 9 Overnachtingen in standard categorie hotels, logies en taksen.

- Rondreis per moderne touringcar.

- Diensten van een Engels/Nederlandstalige gids tijdens de reis.

- Alle vermelde bezoeken en excursies zoals vermeld in het programma.

- Bagagehandling: 1 valies per persoon.

- Lokale taksen.

Niet inbegrepen

Alle niet vermelde diensten zoals:

  • Internationaal reispas en eventuele kosten voor Esta (USA) of Eta (Canada).   
  • Vliegtuigtickets, luchthaventaksen, fueltoeslagen, security fees, enz. Vraag ons naar de beste prijzen hiervoor.
  • Kosten voor vervullen van sanitaire / gezondheids paspoorten en of tests
  • Transfert van de luchthaven naar hotel bij aankomst en omgekeerd bij vertrek, tenzij anders vermeld in de beschrijving
  • Maaltijden in de hotels of er buiten, tenzij anders vermeld bij bevestiging.
  • Annulatieverzekering, Bijstandsverzekering, Bagageverzekering, enz.
  • Alle persoonlijke uitgaven (Food & Drinks), soevenirs, enz.
  • Fooien voor chauffeur en gids (per persoon per dag +- 4usd)